| Off | |
|
+13Nakamura Ayumi Jack Wine Billy S. Carrey Thaihasy Dokoho Gabriella L. M. Shield Fehér Ninetta Leonetta Paolini Kurokawa Rin Nakamura Kumiko Gwendolyn Daisy Both Iino Youri Arisa Kaminaga Lillyan Aurora Semmewisen 17 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
Lillyan Aurora Semmewisen Szakvezető
Hozzászólások száma : 174 Age : 38 Tartózkodási hely : Taiki Mágusképző Iskola, Japán Registration date : 2008. Jan. 13.
| Tárgy: Off Csüt. Jan. 17, 2008 10:59 pm | |
| Álmodók csevegehettek, szabadon! ;) Káromkodást mellőzni! | |
|
| |
Arisa Kaminaga Elsőéves Etai (C)
Hozzászólások száma : 50 Age : 31 Tartózkodási hely : Nárcisz-háló Registration date : 2008. Mar. 14.
| Tárgy: Re: Off Hétf. Márc. 17, 2008 8:35 pm | |
| Üdvözletem mindenkinek!
Nekem nagyon tetszik ez az iskola, de még elég új nekem.Elég sok mindent még nem értek, de hát tengeryni időm van erre, így majd lassacskán kiismerem majd magam itt...:) | |
|
| |
Iino Youri Szakvezető
Hozzászólások száma : 43 Age : 43 Registration date : 2008. Jan. 13.
| Tárgy: Re: Off Kedd Márc. 25, 2008 12:05 am | |
| Hát igen.. azért nagyon örülünk ,hogy itt vagy és ha kedved támad játszani cask nyugodtan küldj egy privit. Tudod ,még igen csak kevesen vagyunk ,de reméljük többen leszünk legalább ,hogy a következő tanévet már rendesen indíthassuk:) | |
|
| |
Hozzászólások száma : 50 Age : 31 Tartózkodási hely : Nárcisz-háló Registration date : 2008. Mar. 14.
| Tárgy: Re: Off Kedd Márc. 25, 2008 11:18 am | |
| Ha kellene pár aktív fő, én tudok párat szerezni, vannak olyan ismerőseim, akik mint én, élnek-halnak a Harry Potter-ért, és a varázsvilágért, tehát szólhatok nekik, hogy van ez az oldal, és lehet regizni... | |
|
| |
Iino Youri Szakvezető
Hozzászólások száma : 43 Age : 43 Registration date : 2008. Jan. 13.
| Tárgy: Re: Off Csüt. Márc. 27, 2008 4:32 pm | |
| | |
|
| |
| Tárgy: Re: Off Pént. Márc. 28, 2008 8:26 pm | |
| Rendben, akkor szólok a suliban is, kapásból tudok párat, akik imádják az ilyesmit.:D | |
|
| |
Gwendolyn Daisy Both Sensei
Hozzászólások száma : 54 Age : 42 Registration date : 2008. May. 04.
| Tárgy: Re: Off Vas. Május 04, 2008 2:57 pm | |
| Sziasztok! Új vagyok itt, de remélem hamar megtalálom a hangot veletek. Látom nem nagyon szoktatok írni a csevegőbe | |
|
| |
Nakamura Kumiko Szakvezető
Hozzászólások száma : 157 Age : 39 Tartózkodási hely : Taiki Mágusképző Registration date : 2008. Jan. 13.
| Tárgy: Re: Off Vas. Május 04, 2008 3:01 pm | |
| Még nem nagyon van kinek :S | |
|
| |
| Tárgy: Re: Off Vas. Május 04, 2008 3:06 pm | |
| Hát az mindegy, de ha valaki feldob egy témát akkor talán más satlakozik a beszélgetéshez, és egész sokan hozzászólnak majd talán | |
|
| |
Hozzászólások száma : 157 Age : 39 Tartózkodási hely : Taiki Mágusképző Registration date : 2008. Jan. 13.
| Tárgy: Re: Off Vas. Május 04, 2008 3:45 pm | |
| Mondjuk ja Akkor... hm... Szerinted? | |
|
| |
| Tárgy: Re: Off Vas. Május 04, 2008 4:05 pm | |
| Hát szerintem?...egy jó kérdés.. Ki milyen karaktert tart a legideálisabbnak? xD vagy akár lehet ötleteket gyüjteni hogy hogyan lehet ismertebbé tenni az oldald...stb | |
|
| |
| |
| |
Kurokawa Rin Elsőéves Iwaku
Hozzászólások száma : 9 Tartózkodási hely : Taiki Mágusképzô, Japán Registration date : 2008. May. 13.
| Tárgy: Re: Off Kedd Május 13, 2008 8:40 pm | |
| *Besettenkedik* Sziasztoooooooook! Jó reggelt estét Vietnám Japán! Gondoltam, beköszönök ide ^^ *meghajol* Na, ha már Keira Knightley Both szenszei feldobott egy témát, válaszoljunk is rá: Ideális karakter: ISTEN! Ghihihi! Na jó, vicc. Az uncsi, ha mindent tud. Nem, nekem egy kissé ügyetlen kari kell, aki nyitott meg próbál vicces lenni, megy ilyesmi. Tehát olyan, mint Rin lesz majd, ha megírom az elôtörijét. Mondjuk kétlem, hogy Nakamura szenszei most nagyon elôtörikkel foglalkozna, hiszen van neki elég dolga így is a fôoldallal. Na mindegy, lehet, hoy csak én értettem félre a kérdést XD Reklám....Tévé XD Hát, szerintem ömm...MSN? Vagy mondjuk linkcsere másik oldalakkal. Esetleg beajánlhatnám az SGHUN-ra... Reklámszakértô nem vagyok, az tuti....
U.I.: Fáj a fogam.... | |
|
| |
| Tárgy: Re: Off Szer. Május 14, 2008 3:13 pm | |
| Szia! ^^ Szívesen felteszem az előtöriket, most fogok névsort frissíteni Jó is,ha nem tökéletes a kari, hiszen az már irreális | |
|
| |
| Tárgy: Re: Off Szer. Május 14, 2008 8:36 pm | |
| Ohh, köszönöm a választ xD mi az az SGHUN? | |
|
| |
Hozzászólások száma : 9 Tartózkodási hely : Taiki Mágusképzô, Japán Registration date : 2008. May. 13.
| Tárgy: Re: Off Szer. Május 14, 2008 9:52 pm | |
| StarGate Hungary Vagyis Stargate Galaxy, de magyaroknak ^^ ott is voltam egy ideig aktív, majd indítok ott is egy új karit...asszem....
Azt Keira ..khm...Gwen, te milyen karikat szeretsz? | |
|
| |
| Tárgy: Re: Off Hétf. Május 19, 2008 4:43 pm | |
| Jah értem, oké Hát..inkább olynokat amik értenek a művészethez, de nem profi módon. Szóval nem (lesz) híres festő, vagy énekes, vagy hasonló, hanem egy teljesen hétköznapi ember (ált. nőnemű ). | |
|
| |
| Tárgy: Re: Off Csüt. Május 22, 2008 11:19 pm | |
| Hát igen, igazából a hétköznapik a legjobbak. Mondjuk lehet itt-ott kissé szétszórt, úgy a jó. A halálosan jó kombi pedig ügyetlen+szerencsétlen+szétszórt+naív+mindig vidám és pozitív = álomkarakter ^^ | |
|
| |
| Tárgy: Re: Off Pént. Május 23, 2008 8:40 pm | |
| Na látom azért kezd beindulni, ez jó hír. Szerintem olyan elég ritkán lesz, amíg ilyen kevesen vagyunk, hogy esetleg kettő ember, vagy netalántán több emberke fenn van, és játszik. Szal én is ritkán szoktam sajnos ide feljönni, de ha látnám, hogy valaki innen fent van msnen, akkor hívnám játszani. Szal aki olvassa ezt, az kérem vegyen fel msnre, és utána küldjön esetleg valami üzit, hogy tudjam ki is vett fel. ^^ Msnem. harzakingus.hu@freemail.hu | |
|
| |
Leonetta Paolini Elsőéves Etai (C)
Hozzászólások száma : 15 Age : 30 Registration date : 2008. Feb. 14.
| Tárgy: Re: Off Csüt. Május 29, 2008 10:11 pm | |
| Sziasztok! Én is megérkeztem! Igaz, eddigis itt voltam! Majd lesz ismerkedős est, hátha sokan lesznek!^^ | |
|
| |
| |
| |
| Tárgy: Re: Off Vas. Jún. 08, 2008 3:51 pm | |
| Ó a fene én elmentem volna, csakhogy az egyetlen, aki fenn van nekem msnen, és szólhatott volna az Leonetta, ő biztos tudott róla, és nem szólt nekem. xD Bár nem az ő hibája. | |
|
| |
| Tárgy: Re: Off Hétf. Jún. 09, 2008 11:43 am | |
| De te is tudhatnál róla, ha olvasod a főoldalt. óriási betűkkel ki volt/van írva hogy SZOMABTON PROGRAM LESZ, és ha nem vagy h**** akkor a programtárban megleshetted hogy mi is az a program... | |
|
| |
| Tárgy: nyár van nyáááááááár :) Csüt. Jún. 12, 2008 5:16 pm | |
| Akkor dobjunk fel egy témát... hmm Ki mit csinál a nyáron? | |
|
| |
| Tárgy: Re: Off Csüt. Jún. 12, 2008 6:36 pm | |
| Énénénénénénénénén!!! Én Brüsselbe megyek egy hétre! Belga csokiiiiiiiiii, Atomium, strand, élménypark, tenisz, croissant és baguette....Nyami XD Meg...francia....-.- Nem tudok franciául, brühü...Na, én a boltban: Eladó: Bonjour. Én: Ehh, bonjour. Eladó: Qu' est-ce que tu veux? Én: Je voudrais un...ehh...Vous knowez, je ne talk pas french et je ne know pas que this thingie là-bas is...XD | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Off | |
| |
|
| |
| Off | |
|