| Harry Potter | |
|
|
Szerző | Üzenet |
---|
Nakamura Kumiko Szakvezető
Hozzászólások száma : 157 Age : 39 Tartózkodási hely : Taiki Mágusképző Registration date : 2008. Jan. 13.
| Tárgy: Harry Potter Pént. Jan. 18, 2008 5:05 pm | |
| Itt lehet mindent beszélni a Harry Potterről. : ) | |
|
| |
Arisa Kaminaga Elsőéves Etai (C)
Hozzászólások száma : 50 Age : 31 Tartózkodási hely : Nárcisz-háló Registration date : 2008. Mar. 14.
| Tárgy: Re: Harry Potter Hétf. Júl. 21, 2008 4:45 pm | |
| Nos akkor kezdem én. Nekem a kedvenceim könyvben: 1., 4., és a 7. bár ennek a vége kissé irreális szerintem, de ettől függetlenül nekem tetszik. Filmben pedig: 1., 3., 4., és érzem, hogy a hetedik is nagyon fog tetszeni. Nos kinek melyik a kedvence? | |
|
| |
Cziegler Olivér Elsőéves Iwaku
Hozzászólások száma : 63 Tartózkodási hely : Taiki Mágusképző Iskola, Iwaku alagsor, 1. szoba Registration date : 2008. Jul. 05.
| Tárgy: Re: Harry Potter Vas. Júl. 27, 2008 9:52 pm | |
| Nekem a Főnix rendje a kedvencem könyvben és filmben is. A kedvenc szereplőim pedig Ginny és Luna. | |
|
| |
Hozzászólások száma : 157 Age : 39 Tartózkodási hely : Taiki Mágusképző Registration date : 2008. Jan. 13.
| Tárgy: Re: Harry Potter Szomb. Aug. 02, 2008 12:28 am | |
| No és a játékokkal ki hogy áll? Nekem a kedvenc könyv az az 1-3. Filmbe meg az 1-2. A többi eléggé érdekes lett. | |
|
| |
Hozzászólások száma : 50 Age : 31 Tartózkodási hely : Nárcisz-háló Registration date : 2008. Mar. 14.
| Tárgy: Re: Harry Potter Szomb. Aug. 02, 2008 11:39 am | |
| Játékokkal? Mármint a hp-s játékokkal? Én nem nagyon szeretek azokkal játszani, jobban szeretem a szerepjátékot pl. | |
|
| |
| Tárgy: Re: Harry Potter Szomb. Aug. 02, 2008 1:57 pm | |
| Igen, a PC-re gondoltam Annyira én sem szeretem, de ha már megszereztem, akkor végig vittem... párszor | |
|
| |
Odette Helsingor Elsőéves Etai (C)
Hozzászólások száma : 28 Registration date : 2008. Jul. 08.
| Tárgy: Re: Harry Potter Vas. Aug. 03, 2008 7:29 pm | |
| Hmm... A HP könyvekből (szerintem) a 3. rész viszi a pálmát. Megvan már benne a további részek összetettsége, viszont az az izgalom is, mint az első részekben, magyarán nem laposodik el egy percre sem. Maga a sztori pedig brilliáns *-* A filmeket nem szeretem. Valahogy nem tudják visszaadni a könyv hangulatát. Játékok közül az első kettőt kipróbáltam. Tűrhetőek ^^ | |
|
| |
| Tárgy: Re: Harry Potter Hétf. Aug. 11, 2008 2:04 pm | |
| Nekem a hatodik könyv hangulata nem tetszik annyira. Az, hogy az elején elárulta, hogy Piton "Voldemort oldalán áll", végig, az egész könyvben az játszódott le a fejemben, higgyetek már Harrynek, igaza van, stb. A hetedikben viszont a herceg meséje nagyon király. | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Harry Potter | |
| |
|
| |
| Harry Potter | |
|