| Ötletek és javaslatok | |
|
|
Szerző | Üzenet |
---|
Nakamura Kumiko Szakvezető
Hozzászólások száma : 157 Age : 39 Tartózkodási hely : Taiki Mágusképző Registration date : 2008. Jan. 13.
| Tárgy: Ötletek és javaslatok Kedd Feb. 05, 2008 9:40 pm | |
| Itt teheted meg ötleteidet és javaslataidat az oldalhoz illetve a fórumhoz. | |
|
| |
Nakamura Ayumi Elsőéves Waizu (C)
Hozzászólások száma : 79 Age : 29 Tartózkodási hely : Itt,ott, amott Registration date : 2008. Jul. 08.
| Tárgy: Re: Ötletek és javaslatok Szer. Aug. 20, 2008 7:02 am | |
| Na ide írom,mert hova írjam...értitek. - Idézet :
- Feljebb jutási lehetőségek:
Mindenki alapról indul. Hosszabb terjedelmű, helyesírásilag helyes, és a kommunikációs jeleknek megfelelően alkalmazott hsz-ekkel juthatsz a következő szintre, a (B)-re.
- (B)=Better: jobb játékos, aki a fennt leírtakat betartja. - Prefi: ki lesz nem hirdetve, hogy mikor jelentkezhetsz rá, és akkor kell jelentkezni! - Tanár: Folyamatosan lehet jelentkezni (lsd: http://taikimaguskepzo.uw.hu/index9.html ) És akkor itt már van C is, nem??? Meeeeg ezt a prefis izét nem értem. Tehát nem lesz kihirdetve, és akkor kel jelentkezni? Gondolom elírtátok, vagy én nem értem. | |
|
| |
Hozzászólások száma : 157 Age : 39 Tartózkodási hely : Taiki Mágusképző Registration date : 2008. Jan. 13.
| Tárgy: Re: Ötletek és javaslatok Szer. Aug. 20, 2008 3:17 pm | |
| Igen már van. Majd bővítjük Eh... xD Este írta a kollegina, köszönjük az észrevételt! | |
|
| |
Hozzászólások száma : 79 Age : 29 Tartózkodási hely : Itt,ott, amott Registration date : 2008. Jul. 08.
| Tárgy: Re: Ötletek és javaslatok Csüt. Aug. 21, 2008 5:01 pm | |
| A régi oldalon ki van írva, hogy új elérhetőség www.taiki.cwi.huCsak hogy nem jön be az oldal onnan. Ezen tudnátok valamit állítani???? | |
|
| |
Fehér Ninetta Elsőéves Waizu (C)
Hozzászólások száma : 53 Age : 30 Registration date : 2008. Jun. 24.
| Tárgy: Re: Ötletek és javaslatok Csüt. Aug. 21, 2008 5:04 pm | |
| Igen, azt én is néztem. Lehet hogy félre van írva a hiperlink a szövegre. Ez csak tipp. | |
|
| |
| Tárgy: Re: Ötletek és javaslatok Pént. Aug. 22, 2008 6:37 pm | |
| Észrevételezném, hogy a Vörös erdőnél hiányzik a kép. Látszik, hogy ott lenne a helye, de nem rakja ki... vagyis nem mutatja... jelen pillanatban a Mozilla | |
|
| |
| Tárgy: Re: Ötletek és javaslatok Pént. Aug. 22, 2008 8:57 pm | |
| Nekem most bejött. De mivel képfeltöltés.hu-s, ezért az ilyen képek gyakran elmehetnek. | |
|
| |
| Tárgy: Re: Ötletek és javaslatok Pént. Aug. 22, 2008 9:33 pm | |
| Képfeltöltés.hu??? Jaj akkor nincs gond. Blogomnál is vacakolt, hogy egyem a szívét.^^ | |
|
| |
| Tárgy: Re: Ötletek és javaslatok Pént. Aug. 22, 2008 9:40 pm | |
| Próbáld meg az imageshack.us-t. Itt még méretre is tudod linkelni. De a freeblogra is lehet képet tölteni. | |
|
| |
| Tárgy: Re: Ötletek és javaslatok Pént. Aug. 22, 2008 9:43 pm | |
| Lehetne...de pár napja nem engedi. Pedig már rég feltöltöttem volna..csak arra várok, azért van ideiglenesen képfeltöltéses... Az imageshack meg nem kell. | |
|
| |
Lillyan Aurora Semmewisen Szakvezető
Hozzászólások száma : 174 Age : 38 Tartózkodási hely : Taiki Mágusképző Iskola, Japán Registration date : 2008. Jan. 13.
| Tárgy: Re: Ötletek és javaslatok Szomb. Aug. 23, 2008 12:43 am | |
| | |
|
| |
Odette Helsingor Elsőéves Etai (C)
Hozzászólások száma : 28 Registration date : 2008. Jul. 08.
| Tárgy: Re: Ötletek és javaslatok Szomb. Aug. 23, 2008 6:21 pm | |
| A Deviantart a legbiztosabb. Photobucket-ről nekem állandóan eltűnnek a képeim. | |
|
| |
Hozzászólások száma : 174 Age : 38 Tartózkodási hely : Taiki Mágusképző Iskola, Japán Registration date : 2008. Jan. 13.
| Tárgy: Re: Ötletek és javaslatok Szomb. Aug. 23, 2008 7:09 pm | |
| Nekem nem, mert én ott "felhasználó" vagyok, és nem törlöm a képeket XD | |
|
| |
Odette Helsingor Elsőéves Etai (C)
Hozzászólások száma : 28 Registration date : 2008. Jul. 08.
| Tárgy: Re: Ötletek és javaslatok Szomb. Aug. 23, 2008 7:13 pm | |
| Hát... Nekem úgy is elpárolognak, de akkor valamit elronthatok. Egyébként ötletnek: lehetne egy "virágkereskedés", persze mágikus növényekkel. | |
|
| |
| Tárgy: Re: Ötletek és javaslatok Szomb. Aug. 23, 2008 7:56 pm | |
| Ez nem rossz ötlet Talán fel is dobná a falut egy ilyen Ígyekszünk megvalósítani is! | |
|
| |
| Tárgy: Re: Ötletek és javaslatok Szomb. Nov. 29, 2008 7:31 pm | |
| Nem lehetne csak a poén kedvéért egy fórum statisztikát, hogy ki van fent legtöbbet a fórumon, stb? | |
|
| |
| Tárgy: Re: Ötletek és javaslatok Hétf. Dec. 01, 2008 3:28 pm | |
| Létezik ilyen, de nem hiszem, hogy láthatóvá is tudom tenni. De majd ha hazajutok, akkor megmutatom /képfeltöltés powa / | |
|
| |
| Tárgy: Re: Ötletek és javaslatok Kedd Dec. 02, 2008 11:48 am | |
| Én meg azon gondolkoztam, hogy an ez a lezárt szavazás topic... és akkor nem lehetne valami szavazást indítani? | |
|
| |
| Tárgy: Re: Ötletek és javaslatok Kedd Dec. 02, 2008 5:02 pm | |
| Kíváncsian várom. Ayumi, most őszintén; ebben a tömegben milyen szavazást szeretnél indítani? -.-" | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Ötletek és javaslatok | |
| |
|
| |
| Ötletek és javaslatok | |
|