| Kérdések és válaszok | |
|
+2Kurokawa Rin Nakamura Kumiko 6 posters |
Szerző | Üzenet |
---|
Nakamura Kumiko Szakvezető
Hozzászólások száma : 157 Age : 39 Tartózkodási hely : Taiki Mágusképző Registration date : 2008. Jan. 13.
| Tárgy: Kérdések és válaszok Kedd Május 13, 2008 3:03 pm | |
| Ide tehetitek fel az oldallal és szerepjátékkal kapcsolatos kérdéseiteket, melyekre(ha tudunk) válaszolunk. | |
|
| |
Kurokawa Rin Elsőéves Iwaku
Hozzászólások száma : 9 Tartózkodási hely : Taiki Mágusképzô, Japán Registration date : 2008. May. 13.
| Tárgy: Re: Kérdések és válaszok Kedd Május 13, 2008 8:43 pm | |
| Nekem lenne egy-két kérdésem: Akinek már van diák karaktere, annak lehet még egy tanára is? És hogyhogy én láthatom a druidák fórumát is?
Elôre is köszi a válaszokat! | |
|
| |
Hozzászólások száma : 157 Age : 39 Tartózkodási hely : Taiki Mágusképző Registration date : 2008. Jan. 13.
| Tárgy: Re: Kérdések és válaszok Szer. Május 14, 2008 3:14 pm | |
| Szia! Elvileg lehet, de akkor a diákkal csak játszhat... Látod? Eh... xD Akkor valamit benéztünk! ^^ köszi,hogy szóltál! | |
|
| |
Nakamura Ayumi Elsőéves Waizu (C)
Hozzászólások száma : 79 Age : 29 Tartózkodási hely : Itt,ott, amott Registration date : 2008. Jul. 08.
| Tárgy: Re: Kérdések és válaszok Kedd Aug. 19, 2008 2:54 am | |
| | |
|
| |
Odette Helsingor Elsőéves Etai (C)
Hozzászólások száma : 28 Registration date : 2008. Jul. 08.
| Tárgy: Re: Kérdések és válaszok Kedd Aug. 19, 2008 3:48 pm | |
| Nem vagyok illetékes, de azt tudom, hogy kapsz előtte egy megerősítő e-mailt, így véletlenül nem tudod törölni magad | |
|
| |
Lillyan Aurora Semmewisen Szakvezető
Hozzászólások száma : 174 Age : 38 Tartózkodási hely : Taiki Mágusképző Iskola, Japán Registration date : 2008. Jan. 13.
| Tárgy: Re: Kérdések és válaszok Kedd Aug. 19, 2008 6:31 pm | |
| Köhömmm... Ez ugye vicc, hogy neked ez kísértés, Ayumi? megpróbálunk valamit kezdeni vele... De ez a fórum sajnos nem saját.. Sajátot még csak most fogok lenyúlni szomszédomtól... Szóval, ki tudja, hogy ebből ki lehet e venni, vagy sem... De nem egészen örülnénk neki, ha töröltetnéd magadat... | |
|
| |
Nakamura Ayumi Elsőéves Waizu (C)
Hozzászólások száma : 79 Age : 29 Tartózkodási hely : Itt,ott, amott Registration date : 2008. Jul. 08.
| Tárgy: Re: Kérdések és válaszok Kedd Aug. 19, 2008 8:33 pm | |
| Nem kísértés. Dehogy! épp azért írtam... ^^ Ugyanis szokásom bambasági jelenetet rendezni, ami nem szándékos, de megesik, és azért félek, hogy töröltetem magam. | |
|
| |
Fehér Ninetta Elsőéves Waizu (C)
Hozzászólások száma : 53 Age : 30 Registration date : 2008. Jun. 24.
| Tárgy: Re: Kérdések és válaszok Szer. Aug. 20, 2008 8:37 pm | |
| Ööö... Nekem lenne e gy kérdésem. A színeket ugye lehet látni a fórumon, ezzel meg lehet különböztetni a diákokat a szakoktól. De miért látom mindig mindenkinek azt a profilján ha rákattintok, hogy Iwaku? Én nem vagyok iwaku... asszem... | |
|
| |
| Tárgy: Re: Kérdések és válaszok Szer. Aug. 20, 2008 9:24 pm | |
| Lily csinálgatott csoportokat és nemtom,hogy lett kiosztva, kijavítgatom Tied már kész | |
|
| |
| Tárgy: Re: Kérdések és válaszok Szer. Aug. 20, 2008 10:47 pm | |
| Oh, köszönöm, így máris jobb. De miért vagyok C? | |
|
| |
| Tárgy: Re: Kérdések és válaszok Szer. Aug. 20, 2008 10:57 pm | |
| Há' azért mert tudsz játszani | |
|
| |
Hozzászólások száma : 174 Age : 38 Tartózkodási hely : Taiki Mágusképző Iskola, Japán Registration date : 2008. Jan. 13.
| Tárgy: Re: Kérdések és válaszok Szer. Aug. 20, 2008 11:59 pm | |
| | |
|
| |
| Tárgy: Re: Kérdések és válaszok Csüt. Aug. 21, 2008 12:26 am | |
| Oh tényleg? Pedig csak tegnap játszottam, tök jó. Jó, csak mert ugye van B meg C. Akkor a B az olyan középszint, vagy ez hogy van, mert még mindig nem értem. | |
|
| |
| Tárgy: Re: Kérdések és válaszok Csüt. Aug. 21, 2008 12:36 am | |
| Elmagyarázom A sima, akik teljesen kezdők, és mondjuk még nem igazán szerepeztek.. Vagy olyan oldalon, ami gáz.... Nem nevezek meg inkább ilyet.... A B, aki haladó, hosszabb hszeket ír, jó helyesírással, de még nem igazán jó leírásokkal, meg ilyenek. (better) a C pedig a cool, a teljesen profi :faca: | |
|
| |
| Tárgy: Re: Kérdések és válaszok Csüt. Aug. 21, 2008 12:41 am | |
| Tehát akkor az amit mondtam, de az az én nyelvemen íródott. Köszönöm a felvilágosítást tanárnéni, így már értem.^^ | |
|
| |
Odette Helsingor Elsőéves Etai (C)
Hozzászólások száma : 28 Registration date : 2008. Jul. 08.
| Tárgy: Re: Kérdések és válaszok Szomb. Aug. 23, 2008 8:34 pm | |
| Nah, akkor egy kérdés: hogyhogy a csevegőket moderálhatja Iwaku(B)-s? | |
|
| |
| Tárgy: Re: Kérdések és válaszok Szomb. Aug. 23, 2008 8:36 pm | |
| Na én ilyet biztos nem állítottam, szerintem attól állíthatódott át,hogy variálva lettek a csoportok. Köszi az észrevételt! | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Kérdések és válaszok | |
| |
|
| |
| Kérdések és válaszok | |
|