| Off | |
|
+13Nakamura Ayumi Jack Wine Billy S. Carrey Thaihasy Dokoho Gabriella L. M. Shield Fehér Ninetta Leonetta Paolini Kurokawa Rin Nakamura Kumiko Gwendolyn Daisy Both Iino Youri Arisa Kaminaga Lillyan Aurora Semmewisen 17 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
Nakamura Ayumi Elsőéves Waizu (C)
Hozzászólások száma : 79 Age : 29 Tartózkodási hely : Itt,ott, amott Registration date : 2008. Jul. 08.
| Tárgy: Re: Off Kedd Aug. 19, 2008 9:09 pm | |
| Júj...egy Thaihasy. Örülök a szerencsének, hogy megismerhetem önt uram. ^^ Vagy tegezhetem? | |
|
| |
Thaihasy Dokoho Iwaku Szakvezető helyettese
Hozzászólások száma : 50 Age : 43 Tartózkodási hely : Magyarország és Japán között ingázik még, remélhetőleg nem sokáig Registration date : 2008. Jun. 24.
| Tárgy: Re: Off Kedd Aug. 19, 2008 9:12 pm | |
| Egy? Miért, a többit is ismeri? Jobb örülnék a magázásnak kisasszony. | |
|
| |
Lillyan Aurora Semmewisen Szakvezető
Hozzászólások száma : 174 Age : 38 Tartózkodási hely : Taiki Mágusképző Iskola, Japán Registration date : 2008. Jan. 13.
| Tárgy: Re: Off Kedd Aug. 19, 2008 9:16 pm | |
| magázás, már itt is? XD ejnye, sensei... Neked is, vagyis már szép estét, Ayumi! | |
|
| |
Hozzászólások száma : 79 Age : 29 Tartózkodási hely : Itt,ott, amott Registration date : 2008. Jul. 08.
| Tárgy: Re: Off Kedd Aug. 19, 2008 9:22 pm | |
| Egyet még ismer...az álmodó. Én, mint karakterként eggyel se találkoztam. És parancs értettem uram, akkor magázom. Nem fontos Lilly néni... hagy öregítsem. | |
|
| |
Billy S. Carrey Elsőéves Iwaku (C)
Hozzászólások száma : 40 Age : 30 Registration date : 2008. Jun. 12.
| Tárgy: Re: Off Kedd Aug. 19, 2008 9:30 pm | |
| Megköszönném ha senki nem jönne a barlanghoz...^^ Mármint értem itt szenszeiekre és stb. Barbie-vel lesz ott játékunk. Kösz, kösz | |
|
| |
| Tárgy: Re: Off Kedd Aug. 19, 2008 9:33 pm | |
| Jaj Hercegem, azért Barbie-ni nem kell. | |
|
| |
Hozzászólások száma : 174 Age : 38 Tartózkodási hely : Taiki Mágusképző Iskola, Japán Registration date : 2008. Jan. 13.
| Tárgy: Re: Off Kedd Aug. 19, 2008 9:36 pm | |
| úú, milyen játékotok lesz, ott, amihez nem mehetünk? :twisted: am mi is játszunk :D kedvetekért ott tartom Doko senseit:D úgyis ki akarunk játszani valamit.Amit már mindenki tud, akii fenn volt taikin, és látt a profilját. :flower: | |
|
| |
| Tárgy: Re: Off Kedd Aug. 19, 2008 9:39 pm | |
| Tiszta szupi. ;D De nem tudunk játszani. Mert nekem meg mennem kell. Itt is bocsi Hercegem. sziasztok! | |
|
| |
Hozzászólások száma : 50 Age : 43 Tartózkodási hely : Magyarország és Japán között ingázik még, remélhetőleg nem sokáig Registration date : 2008. Jun. 24.
| Tárgy: Re: Off Kedd Aug. 19, 2008 9:40 pm | |
| Sensei ennyire hirdetni nem kell, nem akarok belőle felhajtást. Nakamura kisasszony, köszönöm a 27 életévemnek jót tesz. Hm, milyen játék az, amiért képes lenne egy ilyen embert mint én otthagyni, kollegina? Esetleg ha együtt mennénk... Viszlát kisasszony! | |
|
| |
| Tárgy: Re: Off Kedd Aug. 19, 2008 9:45 pm | |
| Oh...akkor a játék elmarad. | |
|
| |
| Tárgy: Re: Off Kedd Aug. 19, 2008 9:52 pm | |
| De kár.. pedig szívesen olvasgattam volna Köszönöm kolléga, hogy nem hagy figyelmen kívül! Viszlát Ayumi! | |
|
| |
| Tárgy: Re: Off Kedd Aug. 19, 2008 9:57 pm | |
| Nyűű... most olyan mrges vagyok...én úgy akartam játszani. Tetszett a tegnapi játékunk? Elnézést...Sensei Thaihasytól a köszönés: Viszlát uram! *tiszteleg* Potom 13 év van köztünk.^^ | |
|
| |
| Tárgy: Re: Off Kedd Aug. 19, 2008 10:00 pm | |
| Háát, szívesen olvasgattam^^ Kicsit néha ezt éreztem, hogy már sok, de a ti dolgotok^^
Érdekesre csináltad meg a karidat^^ | |
|
| |
| Tárgy: Re: Off Kedd Aug. 19, 2008 9:59 pm | |
| Hát még én...De megesik. Majd legközelebb. | |
|
| |
| Tárgy: Re: Off Szer. Aug. 20, 2008 12:18 am | |
| Tudom, hogy érdekes, és ritka. O.O De már Billy a Hercege. Azért nem fogom túlzásba vinni... mármint nagyon.^^ Billy: Te meg nyugodj le. O.O Majd holnap, ha lesz időd játszunk. | |
|
| |
Fehér Ninetta Elsőéves Waizu (C)
Hozzászólások száma : 53 Age : 30 Registration date : 2008. Jun. 24.
| Tárgy: Re: Off Szer. Aug. 20, 2008 12:33 am | |
| Hehe, alig várom, hogy a tanárok agyára mehessek! | |
|
| |
| Tárgy: Re: Off Szer. Aug. 20, 2008 12:35 am | |
| Nono kisasszony! Azt majd még meglátjuk, most egyenlőre meg játszon szépen és tiszteletteljesen, hisz két tanár is lesz a környezetében. | |
|
| |
| |
| |
| Tárgy: Re: Off Szer. Aug. 20, 2008 12:39 am | |
| Ki, én? Ugyan kollegina, mire céloz? | |
|
| |
| |
| |
| Tárgy: Re: Off Szer. Aug. 20, 2008 6:12 am | |
| Szegény Vikohino senseinek bekeményítettek. ^^ Amúgy még lehet senseinek hívni, vagy már valamilyen szakvezetőnek hívjuk?? Még tanulom a szakok neveit... így az enyémet se tudom. Am szép napot azért nektek! ^^ | |
|
| |
| Tárgy: Re: Off Szer. Aug. 20, 2008 1:34 pm | |
| A sensei tökéletes. Vikot meg kérem ne említse, elegem van a húgomból így is. De ilyen korán a gépnél... A kiszasszony igazán koránkelő... | |
|
| |
| Tárgy: Re: Off Szer. Aug. 20, 2008 2:21 pm | |
| Elírtam...elírtam... elnézést...Thaihasyt akartam. Nyüff... na ezt elrontottam. Vegye ezt uram a korai óra számlájára. Parancs értettem kapitány sensei szakvezető úr. Hát az... naaagyon korán kellő. Amúgy nem szokásom, csak hát ezek az ünnepek, meg a virágok, meg a nagy népi összejövetelek, meg a lábfájások a sok állástól, a meleg, az unalom, az emlékek, a bosszankodás és a hosszú út miatt tettem csak meg.^^ | |
|
| |
| Tárgy: Re: Off Csüt. Aug. 21, 2008 12:24 am | |
| * betör, beőrülten. Mint a hisztis kisgyerekek* játszani akarok!*kiabálja. mondom, hgy hisztis kisgyerekXD* sziasztok! Kivel mizujs? | |
|
| |
Fehér Ninetta Elsőéves Waizu (C)
Hozzászólások száma : 53 Age : 30 Registration date : 2008. Jun. 24.
| Tárgy: Re: Off Csüt. Aug. 21, 2008 12:27 am | |
| Üdv tanárnő! Hát nálam minden rendben, de ha nem haragszik a tegnapi után inkább egy diákkal játszanék. Csak jönne egy már fel... És önnel mizus?^^ | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Off | |
| |
|
| |
| Off | |
|