| Off | |
|
+13Nakamura Ayumi Jack Wine Billy S. Carrey Thaihasy Dokoho Gabriella L. M. Shield Fehér Ninetta Leonetta Paolini Kurokawa Rin Nakamura Kumiko Gwendolyn Daisy Both Iino Youri Arisa Kaminaga Lillyan Aurora Semmewisen 17 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
Arisa Kaminaga Elsőéves Etai (C)
Hozzászólások száma : 50 Age : 31 Tartózkodási hely : Nárcisz-háló Registration date : 2008. Mar. 14.
| Tárgy: Re: Off Csüt. Aug. 14, 2008 3:16 pm | |
| Üdvözlet!
Nem, sajnos egy részt sem láttam belőle, de tudom a történetet, meg minden. A mondo-ban olvastam róla.
Igazából nem nézek sok animét, de az egyik barátnőm igen, a legtöbbről tőle értesültem. | |
|
| |
Jack Wine Elsőéves Iwaku
Hozzászólások száma : 52 Registration date : 2008. Feb. 16.
| Tárgy: Re: Off Csüt. Aug. 14, 2008 3:17 pm | |
| mondjátok, sztetek hol lehet egy olyan olvashegy, vagy mi, ami éppen nincs kölcsönözve.. szóval, nincs könyvbe... de valahol itt kéne lenni a szobámba.. csak hát izé, elvesztettem.. viszont ma elzavartak könyvtárba, vagyis délután dognak.. szóval meg kéne keresnem, de nem találomXD Jack, a trehányság IsteneXXD pedig jó kis avnmie. http://veoh.com <- itt fenn van az összes rész^^ vagyis én még ott néztem meg | |
|
| |
Hasegawa Sayumi Sensei
Hozzászólások száma : 84 Age : 29 Tartózkodási hely : Taiki Mágusképzô, Japán Registration date : 2008. Aug. 13.
| Tárgy: Re: Off Csüt. Aug. 14, 2008 3:19 pm | |
| Na, már azt hittem, elüldöztelek XD Mármint Minát ^^
Amúgy én nem ismerem a Paradise Kisst, nem is hallottam róla. Amiért odavagyok, az az Inuyasha, mangákból pedig a Death Note a kedvencem ^^
Köszi a linket, megnézem ^^ | |
|
| |
Hozzászólások száma : 50 Age : 31 Tartózkodási hely : Nárcisz-háló Registration date : 2008. Mar. 14.
| Tárgy: Re: Off Csüt. Aug. 14, 2008 3:23 pm | |
| Kösz a linket nagyon, meg fogom nézni!!!! Sztem a Death Note nem olyan jó, az Inuyasha meg...Azt nem ismerem annyira. | |
|
| |
| Tárgy: Re: Off Csüt. Aug. 14, 2008 3:25 pm | |
| Jah és milyen Minát üldöztél te el? xD | |
|
| |
Hasegawa Sayumi Sensei
Hozzászólások száma : 84 Age : 29 Tartózkodási hely : Taiki Mágusképzô, Japán Registration date : 2008. Aug. 13.
| Tárgy: Re: Off Csüt. Aug. 14, 2008 3:28 pm | |
| Pedig a Death Note oltári, nagyon imádom ^^ Az Inuyasha is baromira jó, legalábbis szerintem. Meg a Haruka Fukushima mangák is jók, meg a School Rumble animeként ^^
Hát, KaMINAga ^^ Mert tudod a Kmint nem használom, mert az kandallót jelent németül XD | |
|
| |
| Tárgy: Re: Off Csüt. Aug. 14, 2008 3:33 pm | |
| Nekem a Kaleido Star a kedvencem, az összes részt láttam. MIna...Nem is rossz becenév, még gondolkodom rajta, esetleg leváltom a Kamin-t, ha az kandallót jelent. XD | |
|
| |
Jack Wine Elsőéves Iwaku
| Tárgy: Re: Off Csüt. Aug. 14, 2008 3:34 pm | |
| Én is láttam.. néztem az Inuyashat, meg a kaleidoból is pár részt láttam... de nem nagyon nézek mostanság ilyeneket... jaa, kicsit késve, de szívesen^^ | |
|
| |
| Tárgy: Re: Off Csüt. Aug. 14, 2008 3:39 pm | |
| Én se nagyon nézek mostanában animét, meg mangát sem olvasok, de az új kedvenc a Nana... | |
|
| |
Jack Wine Elsőéves Iwaku
| Tárgy: Re: Off Csüt. Aug. 14, 2008 3:39 pm | |
| na, én távozom! este még találkozunk.. vagynem.. ki tudja, hogy ki lesz fenn Adiour! | |
|
| |
Hasegawa Sayumi Sensei
| Tárgy: Re: Off Csüt. Aug. 14, 2008 3:41 pm | |
| Hát, nekem most indult a suli, szal még arra sem volt idôm, hogy elolvassam a nemrég megvett DN 6-ot...Mindegy, ameddig megvan a napi SciFi adagom, addig élek XD Szija Jack, majd este, ha leszek, összefutunk Mina, lehetnél naga is, mint a kígyó, vagy Ami, mint ami XD | |
|
| |
| Tárgy: Re: Off Csüt. Aug. 14, 2008 3:45 pm | |
| Szia Jack!
Naga, Ami, egyre jobb XD Maradjunk egyelőre a Minánál...Meg esetleg a Kamin-nál. Kami alias a kis kandalló XD | |
|
| |
Hasegawa Sayumi Sensei
| Tárgy: Re: Off Csüt. Aug. 14, 2008 3:52 pm | |
| Hehe, Miss Kandalló XD Mostmár ez maradsz nkem ^^ | |
|
| |
| Tárgy: Re: Off Csüt. Aug. 14, 2008 3:54 pm | |
| Jajjajj, valahogy mindig rámragasztanak emberek ilyen beceneveket. A bk-n most már csak Simán Nat maradok Dronak, és van még pár ilyen becenevem. | |
|
| |
Hasegawa Sayumi Sensei
| Tárgy: Re: Off Csüt. Aug. 14, 2008 4:03 pm | |
| Rám is mindig rámragasztanak. Régen Eve voltam, nagyon rosszul kiejtve, most angolosan Evee, de a V-t F-nek ejtik ki, meg van egy inoficiális becenevem, mint mindenkinek az osztályban, ott én Trudel Triedel vagyok XD | |
|
| |
| Tárgy: Re: Off Csüt. Aug. 14, 2008 4:06 pm | |
| Ohh akkor nem aggódom...Én macis leány, cáfoló eridonos, meg még van vagy ezer... | |
|
| |
Hasegawa Sayumi Sensei
| Tárgy: Re: Off Csüt. Aug. 14, 2008 4:08 pm | |
| Hehe, jó sok van ^^ Én még Csoki vagyok, magamra ragasztottam XD | |
|
| |
| Tárgy: Re: Off Csüt. Aug. 14, 2008 4:17 pm | |
| Úgy tűnik nagyon ragadósak vagyunk. XD | |
|
| |
| Tárgy: Re: Off Csüt. Aug. 14, 2008 4:23 pm | |
| Na nekem most mennem kell. Szia! | |
|
| |
Cziegler Olivér Elsőéves Iwaku
Hozzászólások száma : 63 Tartózkodási hely : Taiki Mágusképző Iskola, Iwaku alagsor, 1. szoba Registration date : 2008. Jul. 05.
| Tárgy: Re: Off Pént. Aug. 15, 2008 9:41 pm | |
| Helló mindenkinek!
Esetleg nem szeretne valaki játszani? | |
|
| |
Nakamura Ayumi Elsőéves Waizu (C)
Hozzászólások száma : 79 Age : 29 Tartózkodási hely : Itt,ott, amott Registration date : 2008. Jul. 08.
| Tárgy: Re: Off Kedd Aug. 19, 2008 1:57 am | |
| Sziasztok! Szép napot! ^^ Jack: Ezúton üzenek, hogy majd ma megírom neked azt a hsz-t update: Jaj és... én nem tudom hol lehet, de itt tán csak észreveszi valaki. Kellene Ayuminak egy háló^^ Csak hoyg a szobatársait is kikészítse.^^ Lehet saját szoba kellene. update 2: Huu...*nagy levegő be, meg ki.* Az előbb esküszöm azt hittem töröltem Ayumit. A beállításokba, ha netán számomra elérhető a karakter törlése nem vennétek ki? Már ha ki lehet venni... néha közveszélyes vagyok... és nem csak a környezetemre, hanem magamra is... Ezt meg is említem...valahol van itt egy olyan topic... mi jól elbeszélek magamba...mint Jack Sparrow a Karib tenger 3. Világ végén részébe.^^ update 3: Megtaláltam a nevem az egyik szobába.^^ Juhúúú... éljen! Na akkor már sehova nem kell bírni... és végre...megyek aludni, még mielőtt szüleim kinyuvasztanának...vagyis felkelnének. | |
|
| |
Fehér Ninetta Elsőéves Waizu (C)
Hozzászólások száma : 53 Age : 30 Registration date : 2008. Jun. 24.
| |
| |
Billy S. Carrey Elsőéves Iwaku (C)
Hozzászólások száma : 40 Age : 30 Registration date : 2008. Jun. 12.
| Tárgy: Re: Off Kedd Aug. 19, 2008 5:56 pm | |
| Ha ez megnyugtat, én itt vagyok ^^ | |
|
| |
Fehér Ninetta Elsőéves Waizu (C)
Hozzászólások száma : 53 Age : 30 Registration date : 2008. Jun. 24.
| Tárgy: Re: Off Kedd Aug. 19, 2008 6:07 pm | |
| Oh szupi, végre egy élő emberféle. | |
|
| |
Billy S. Carrey Elsőéves Iwaku (C)
Hozzászólások száma : 40 Age : 30 Registration date : 2008. Jun. 12.
| Tárgy: Re: Off Kedd Aug. 19, 2008 6:09 pm | |
| Nyah egy fél pillanat szünetet érek, Gab el akar valamit intézni. Aztán leszek | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Off | |
| |
|
| |
| Off | |
|