| Off | |
|
+13Nakamura Ayumi Jack Wine Billy S. Carrey Thaihasy Dokoho Gabriella L. M. Shield Fehér Ninetta Leonetta Paolini Kurokawa Rin Nakamura Kumiko Gwendolyn Daisy Both Iino Youri Arisa Kaminaga Lillyan Aurora Semmewisen 17 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
Fehér Ninetta Elsőéves Waizu (C)
Hozzászólások száma : 53 Age : 30 Registration date : 2008. Jun. 24.
| Tárgy: Re: Off Csüt. Aug. 21, 2008 5:07 pm | |
| Cö. Bennem több látói képesség van, pedig szerintem rossz szakra kerültem. XD Egyébként meg szerintem: lekenyerezés, jó kapcsolat, vagy hívjátok aminek akarjátok, nekem ez bunda. *Felhúzza az orrát.* | |
|
| |
Nakamura Ayumi Elsőéves Waizu (C)
Hozzászólások száma : 79 Age : 29 Tartózkodási hely : Itt,ott, amott Registration date : 2008. Jul. 08.
| Tárgy: Re: Off Csüt. Aug. 21, 2008 5:13 pm | |
| Ne vedd a szívedre Ninetta. ^^ Te is megkaptad. Rossz szakra?? Jééé...hát én is látó voltam...de csak mert már nem az a szak neve. | |
|
| |
| Tárgy: Re: Off Csüt. Aug. 21, 2008 5:16 pm | |
| *Nyújtogatja a nyelvét.* Hát én igazából nem tudom hogy meik szakra lennék megfelelő... Dehát ide osztottak be... | |
|
| |
Hozzászólások száma : 79 Age : 29 Tartózkodási hely : Itt,ott, amott Registration date : 2008. Jul. 08.
| |
| |
| Tárgy: Re: Off Csüt. Aug. 21, 2008 5:23 pm | |
| Hátőő. Ja. XD Szia! Én még maradok, csak közben Rém Rendes Családot nézek. | |
|
| |
| Tárgy: Re: Off Csüt. Aug. 21, 2008 6:23 pm | |
| Elég jól el vagy.^^ Nekem meg fáj a fejem...de nem akarok gyógyszer bevenni... ötlet, hogy esetleg mit csináljak, hogy ne fájjon? | |
|
| |
Nakamura Kumiko Szakvezető
Hozzászólások száma : 157 Age : 39 Tartózkodási hely : Taiki Mágusképző Registration date : 2008. Jan. 13.
| Tárgy: Re: Off Csüt. Aug. 21, 2008 7:45 pm | |
| Tégy rá hidegvizes borogatást, vékonyan dörzsöld be borsmenta olajjal... | |
|
| |
| Tárgy: Re: Off Csüt. Aug. 21, 2008 8:09 pm | |
| Borsmenta olaj nincs, de a hideg víz jót tett. ^^ Bár inkább tarkómra raktam, mint a fejem,re viszont most csak nagyon nagyon enyhén fáj. ^^ Már csak fent kellene tartani ezt az állapotot. update: Nem sikerült megtartani...megyek meghalni...holnapra feltámadok... | |
|
| |
Gwendolyn Daisy Both Sensei
Hozzászólások száma : 54 Age : 42 Registration date : 2008. May. 04.
| |
| |
| Tárgy: Re: Off Pént. Aug. 22, 2008 3:17 pm | |
| Nakamura tanárnéni még így hasonlít is rám. | |
|
| |
Hozzászólások száma : 157 Age : 39 Tartózkodási hely : Taiki Mágusképző Registration date : 2008. Jan. 13.
| Tárgy: Re: Off Pént. Aug. 22, 2008 5:08 pm | |
| Köszi Elvileg ugyanaz az énekesnő... | |
|
| |
| Tárgy: Re: Off Pént. Aug. 22, 2008 5:17 pm | |
| Komoly!? Tanárnéni. A végén rokonnak fogadom.^^ Mármint most lehet félreértettem. Szóval mi a neve tanárnő aviján levő énekes nőnek? | |
|
| |
| Tárgy: Re: Off Pént. Aug. 22, 2008 5:20 pm | |
| Mármint az előző képemmel azonos az énekes Nemtom már, a másik gépen talán rajta van. De nem ugyanaz,mint a Tied | |
|
| |
| Tárgy: Re: Off Pént. Aug. 22, 2008 5:22 pm | |
| ,,Értem én, hogy gőzgép, de mi hajtja? " Jaj de hiányzik már ez a mondat. Mindegy.^^ Az van...hogy mi van??? Álmos vagyok... Amúgy hogy tetszik lenni tanárnéni? | |
|
| |
Hasegawa Sayumi Sensei
Hozzászólások száma : 84 Age : 29 Tartózkodási hely : Taiki Mágusképzô, Japán Registration date : 2008. Aug. 13.
| Tárgy: Re: Off Pént. Aug. 22, 2008 5:31 pm | |
| NEEEEEEEEEEEEEEEE! *Pánikus sikoly* Ayumi, miért cserélted le a képedet? Úúúúúgy imádtaaaaaaaaaaaaaam! *nyafog* | |
|
| |
| Tárgy: Re: Off Pént. Aug. 22, 2008 5:33 pm | |
| A kariképemen mindig uaz az énekesnő van Nemtom érthetőbben mondani. Huh én fáradtan. Támogató szolgálattal elmentünk A tencoba, és képzeld VETTÜNK CSIGÁS FÜZETET Meg cicásat meg kutyásat ésésés | |
|
| |
| Tárgy: Re: Off Pént. Aug. 22, 2008 5:35 pm | |
| Mert most ebben az öltözetben van a kisasszony. Majd ha nem játszom, akkor visszacserélem, csak is Sensei asszonynak.^^ Ésésés?? Nekem rózsaszín kellesz. Olyan szinten kezd rám ragadni Ayumi, hogy mondtam anyának Debrecenből hazajövet, hogy rózsaszín és fekete ruhák kellenek majd.^^ | |
|
| |
| Tárgy: Re: Off Pént. Aug. 22, 2008 5:41 pm | |
| ésésláttamegytökcukimicimackósat, ha nem Ő lett volna rajta, lehet meg is veszem xD 85 Ft Meg citromosat meg ilyeneket És Ti hogy vagytok? | |
|
| |
| Tárgy: Re: Off Pént. Aug. 22, 2008 6:23 pm | |
| Nekem megvehette volna. O.O Beraktam volna háttérnek, ha nem más xd Úgyis a blog hátterem először eltűnt, most meg megint eltűnt. Eszem a csepp szívét. Ráadásul freeblogra még mindignem tudok képet feltölteni. Én...most tűrhetően...nem nagyon fáj a fejem. | |
|
| |
Jack Wine Elsőéves Iwaku
Hozzászólások száma : 52 Registration date : 2008. Feb. 16.
| Tárgy: Re: Off Pént. Aug. 22, 2008 9:01 pm | |
| Hali! Játszani jön valaki? Ja, Ayumi, bocsi, hogy a karim ilyen durva volt.. de hát.. ilyen is tud lenni.. mondjuk én nem vagok ilyen, de az mindegy XD | |
|
| |
| Tárgy: Re: Off Pént. Aug. 22, 2008 9:28 pm | |
| Esetleg én? Akit vártam, az jóformán vagy délelőtt van fent, vagy nem tudom, de sosem akkor, amikor én. -_- | |
|
| |
| Tárgy: Re: Off Pént. Aug. 22, 2008 9:31 pm | |
| Jack...kb két mondatot olvastam el belőle... és úgy döntöttem, hogy ehhez lelki erő kell... pedig pont most írt szépeket Ayumi Jackről. Nem hasonlítalak nyugi a karidhoz. Én se olyan vagyok, mint Ayumi...akkor már a plafonon lennék. | |
|
| |
Jack Wine Elsőéves Iwaku
Hozzászólások száma : 52 Registration date : 2008. Feb. 16.
| Tárgy: Re: Off Pént. Aug. 22, 2008 9:35 pm | |
| Oksa, Ninetta, írsz valahova? Ayu, hol írtál szépeket Jakcról? | |
|
| |
| Tárgy: Re: Off Pént. Aug. 22, 2008 9:37 pm | |
| Asszem Olivernél. Meg a blogján is szerepel... | |
|
| |
| Tárgy: Re: Off Pént. Aug. 22, 2008 9:38 pm | |
| Azonnal írok, pill keresek egy helyet... Hm, merrefele menjünk? | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Off | |
| |
|
| |
| Off | |
|