| Off | |
|
+13Nakamura Ayumi Jack Wine Billy S. Carrey Thaihasy Dokoho Gabriella L. M. Shield Fehér Ninetta Leonetta Paolini Kurokawa Rin Nakamura Kumiko Gwendolyn Daisy Both Iino Youri Arisa Kaminaga Lillyan Aurora Semmewisen 17 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
Arisa Kaminaga Elsőéves Etai (C)
Hozzászólások száma : 50 Age : 31 Tartózkodási hely : Nárcisz-háló Registration date : 2008. Mar. 14.
| Tárgy: Re: Off Kedd Aug. 26, 2008 3:18 pm | |
| Nah, akkor mégsem menekül előlem mindenki, ennek örülök.
Szia! Semmi újdonság. Mostanában keveset néztem fel ide, pedig már nagyon szeretnék játszani egy jót. Nem lenne kedved? | |
|
| |
Nakamura Kumiko Szakvezető
Hozzászólások száma : 157 Age : 39 Tartózkodási hely : Taiki Mágusképző Registration date : 2008. Jan. 13.
| Tárgy: Re: Off Kedd Aug. 26, 2008 3:24 pm | |
| Igen láttam, most állítottam át a rangodat. Bocsi most nem, rengeteg dolgom van! | |
|
| |
Hozzászólások száma : 50 Age : 31 Tartózkodási hely : Nárcisz-háló Registration date : 2008. Mar. 14.
| Tárgy: Re: Off Kedd Aug. 26, 2008 3:26 pm | |
| Ja igen, éppen akartam írni a kérdésekhez, hogy ha régebben már C voltam, akkor msot mért vagyok teljesen kezdő, de mire megírtam már át lett állítva. Semmi gond, akkor majd máskor. | |
|
| |
Hozzászólások száma : 157 Age : 39 Tartózkodási hely : Taiki Mágusképző Registration date : 2008. Jan. 13.
| Tárgy: Re: Off Kedd Aug. 26, 2008 3:31 pm | |
| A szakod is teljesen más Mindenkinek Iwakura állt be. Most mennem kell, bocsi! Hej,sok a meló szija! | |
|
| |
| Tárgy: Re: Off Kedd Aug. 26, 2008 3:38 pm | |
| Nos, valóban menekülnek előlem az emberek. Azt hiszem én is megyek. | |
|
| |
| Tárgy: Re: Off Kedd Aug. 26, 2008 10:50 pm | |
| Jaj nem előled, dolgom volt | |
|
| |
Hasegawa Sayumi Sensei
Hozzászólások száma : 84 Age : 29 Tartózkodási hely : Taiki Mágusképzô, Japán Registration date : 2008. Aug. 13.
| Tárgy: Re: Off Kedd Aug. 26, 2008 11:18 pm | |
| Mit hazudsz, csigacsaj? Azért tényleg, szégyelld magadat, hazudni a saját diákodnak XD | |
|
| |
| Tárgy: Re: Off Kedd Aug. 26, 2008 11:29 pm | |
| Képes lennél megmérgezni a saját főnöködet, mi? | |
|
| |
| Tárgy: Re: Off Szer. Aug. 27, 2008 2:16 pm | |
| Jajj, hadd higyjem már azt, hogy mindenki menekül előlem :P:P | |
|
| |
Cziegler Olivér Elsőéves Iwaku
Hozzászólások száma : 63 Tartózkodási hely : Taiki Mágusképző Iskola, Iwaku alagsor, 1. szoba Registration date : 2008. Jul. 05.
| |
| |
Hasegawa Sayumi Sensei
Hozzászólások száma : 84 Age : 29 Tartózkodási hely : Taiki Mágusképzô, Japán Registration date : 2008. Aug. 13.
| Tárgy: Re: Off Szer. Aug. 27, 2008 2:54 pm | |
| Kumiko, szerintem legközelebb ne fogadj el semmit tôlem, sosem tudni XD Hm, hol itt hatalmas varázsló? *Leüti Olivért* Hát, én nem félek, MUAHAHAHAHA *gonosz kacaj, papírkorona, átveszi a hatalmat és most a trónján üldögél.* Weheheheee | |
|
| |
Hozzászólások száma : 63 Tartózkodási hely : Taiki Mágusképző Iskola, Iwaku alagsor, 1. szoba Registration date : 2008. Jul. 05.
| Tárgy: Re: Off Szer. Aug. 27, 2008 3:10 pm | |
| Hogy hol a hatalmas varázsló? Épp most ütötted lexD Amúgy játszunk valahol?*szép szemekkel néz rá és leveszi a fejéről a papírkoronát*
A hozzászólást Cziegler Olivér összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Aug. 27, 2008 3:17 pm-kor. | |
|
| |
Hasegawa Sayumi Sensei
| Tárgy: Re: Off Szer. Aug. 27, 2008 3:15 pm | |
| Teeee? Hatalmaaas? *trónjáról skubizik lefelé a fiúhoz, majd elkezd harsányan kacagni* XD Eléggé vicces, hogy a hatalmas varázslót egy 160-valahány centis nôci le tudja ütni XD *hülyegyerek* -Alattvalóim! Hozzák ide a világ összes kekszét! MOST! Vagy beraklak titeket a mosogatógépbe! *Gonosz koppintás jogarával.* -Mire visszaérek a délutáni tanításról, itt az összes keksz legyen, ami létezik! *Elvonul, de papírkoronáját nem hagyja.Most az osztályteremben meg a kémiateremben kell majd uralkodnia.* | |
|
| |
| Tárgy: Re: Off Szer. Aug. 27, 2008 3:19 pm | |
| és ha nem hozunk kekszet akkor megetetsz minket spenóttal? | |
|
| |
Hasegawa Sayumi Sensei
| Tárgy: Re: Off Szer. Aug. 27, 2008 11:34 pm | |
| MOndtam mßar, akkor mentek a mosógépbe ^^ A spenót a túl nagy jutalom lenne.
Amúgy bocsi, hogy nem vettem észre a játékkérésedet, de rohantam angolra meg kémiára, szal sorry. | |
|
| |
| Tárgy: Re: Off Csüt. Aug. 28, 2008 9:23 am | |
| semmi baj, a nagy varázsló kegyes az alattvalóivalxD én meg a mosógépet nem vettem észre | |
|
| |
Nakamura Ayumi Elsőéves Waizu (C)
Hozzászólások száma : 79 Age : 29 Tartózkodási hely : Itt,ott, amott Registration date : 2008. Jul. 08.
| Tárgy: Re: Off Kedd Szept. 02, 2008 9:28 pm | |
| És eljutottam oda, hogy visszaírjak Jacknek. ^^ Szóval türelmet...csendet (amit kérni nem kell,mert van ...túl sok is...) meg egyebet kérnék.^^
Képtelen vagyok Ayumit előhozni. :S De mihint életerőre kapok írok. | |
|
| |
| Tárgy: Re: Off Pént. Szept. 05, 2008 6:23 pm | |
| Gratulálok, Ayumi! Neked legalább van kinek válaszolnodXD | |
|
| |
Hasegawa Sayumi Sensei
| Tárgy: Re: Off Pént. Szept. 05, 2008 8:47 pm | |
| Olivér, ha nagyon akarsz kinek válaszolni, akkor egy idôn kívüli játékban benne lennék, ugyanis most a suli miatt nincs valami állati sok idôm ^^ De egy idônkívüli menne, ha benne vagy | |
|
| |
| Tárgy: Re: Off Vas. Szept. 07, 2008 8:50 am | |
| oké, az jó lenne, mert nekem sem lesz sok időm... a fizikatanár tuti elrontaná az utolsó két évemetXD alapítanom kéne egy utáljuk együtt a fizikát klubbot | |
|
| |
Hasegawa Sayumi Sensei
| Tárgy: Re: Off Vas. Szept. 07, 2008 11:25 am | |
| Benne vagyok a klubban! A miénk is szörnyű, csak dumál és dumál, mindig egy hangon azt aaaaaaannyira nehéz rá figyelni, de komolyan. MIndig elkalandozik az ember vagy ppíron Tic-Tac-Toe-zik. Ezt meg péntekenként me is lehet megtenni, mert az elsô sorban ülök a fizikateremben. A másikban persze csütörtökönként átjátszuk az egész órát ^^ Na, akkor hol játszunk? | |
|
| |
| Tárgy: Re: Off Hétf. Szept. 08, 2008 7:35 am | |
| úgy tűnik jól megy enkem ez a klub dolog... még el sem lezdtem, de már két tag vanXD a mi tan runk olyan halkan beszél, hogyha elmegy az osztály előtt egy kamion... máskor meg üvölt, és nem hallom még azt sem, hogy mit mondok a haveromnak... Ööö, nem t'om... Sok választásom nincsXD | |
|
| |
Hasegawa Sayumi Sensei
| Tárgy: Re: Off Kedd Szept. 09, 2008 9:46 pm | |
| Aaaaaaaaakkor ebédeljünk! Vagy vacsizzunk! xD Mindenesetre mit szólnál az ebédlôhöz?
A fizikatanárok rosszak nagyon, vagy nem értesz semmit, vagy unod magadat ^^ És akkor meg az ember felmázolja papírra a ki nevet a végént vagy akasztófázik vagy lerajzolja a másikat légyként. Az jó buli ^^ | |
|
| |
| Tárgy: Re: Off Szer. Szept. 10, 2008 7:31 am | |
| az ebédlő az jó lesz.
Közben kiderült, hogy a kémiatanár s ugyanilyen. ráadásul az osztályban leghátul ülök, a kémiateremben meg elöl. azt mondta, az elsőket és a hátsókat látja a legjobbanXD amúgy az a legyes jól hangzik, majd kipróbálom | |
|
| |
Hasegawa Sayumi Sensei
| Tárgy: Re: Off Szer. Szept. 10, 2008 2:58 pm | |
| Rendicseeeeek, akkor majd délutáni után írok is egy kezdô hsz-t Hát, igen, minden tanárnál ez van. Emiatt kell középen ülni, muhaha. De komolyan mindenki azt csinálja ^^ Nem csoda, hogy ott van mindig a legjobb hangulat. Mostanság a tanárok kezdenek leszokni az utsó sorról, a középsôre figyelnek ^^ A legyes komolyan jó, de mindenként le lehet rajzolni a padtárst. A Dana lerajzolt engem radírként, amit elhasználnak, én meg ôt egy légyként, akit lecsaptak, ô engem egy pókként, óriási, szôrös pókként (jajj, szegény arachnofóbiás én...) erre én lerajzoltam egy kupc kutyakakiként, ami olyan büdi, hogy meghalnak a legyek ^^ Azt zet folytattuk, közben meg még pluszban Tic-Tac-Toeztunk. Eeeegen, így telnek az órák ^^ | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Off | |
| |
|
| |
| Off | |
|