| Off | |
|
+13Nakamura Ayumi Jack Wine Billy S. Carrey Thaihasy Dokoho Gabriella L. M. Shield Fehér Ninetta Leonetta Paolini Kurokawa Rin Nakamura Kumiko Gwendolyn Daisy Both Iino Youri Arisa Kaminaga Lillyan Aurora Semmewisen 17 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
Cziegler Olivér Elsőéves Iwaku
Hozzászólások száma : 63 Tartózkodási hely : Taiki Mágusképző Iskola, Iwaku alagsor, 1. szoba Registration date : 2008. Jul. 05.
| Tárgy: Re: Off Csüt. Szept. 11, 2008 7:31 am | |
| Télleg kipróbáltam a legyeset és utána röhögőgörcsöm volt egész órán. Igaz, hogy nem ezért, hanem mert akkor úgy tűnt, hogy a hatodik óra végére megölöm a padtársamat... Orrbavágtam fizikán és a többit most nem is mondanámXD | |
|
| |
Hasegawa Sayumi Sensei
Hozzászólások száma : 84 Age : 29 Tartózkodási hely : Taiki Mágusképzô, Japán Registration date : 2008. Aug. 13.
| Tárgy: Re: Off Csüt. Szept. 11, 2008 3:30 pm | |
| Az ember már az thinné, hogy bejött a legyes technika...xD Amúgy azért az jó volt? Nálam hat. Mondjuk én azért vihogtam jó ideig, mert fizika elôtt a lépcsôrôl ledpbtak egy uborkát xD Annyira fúj ^^
Orrbavágtaaad? Jajj, részleteket kérek xD | |
|
| |
Hozzászólások száma : 63 Tartózkodási hely : Taiki Mágusképző Iskola, Iwaku alagsor, 1. szoba Registration date : 2008. Jul. 05.
| Tárgy: Re: Off Csüt. Szept. 11, 2008 3:40 pm | |
| Jó volt és ma még tökéletesítettem is rajtaXD Uborkát? Finom lehetett... Mi a szalámit szoktuk dobálniXD
Tulajdonképpen orrba könyököltem, de nem így kezdődött, hanem úgy hogy folyton be akart bújni a fenekembeXDXDXD Szóval lehajolt és én véletlenül odanyomtam a fejét a padhoz. Aztán rátettem a lábára a széket... Aztán fiziká n felemeltem a kezemet és akkor orbavágtam, majd végül megint a pad széléhez nyomtam a fejét. De most már még valakit terrorizálhatok, mert össze kellett tolni a padokat... Jajjjjjjjjjjjjjj, mi lesz itt? | |
|
| |
Hasegawa Sayumi Sensei
Hozzászólások száma : 84 Age : 29 Tartózkodási hely : Taiki Mágusképzô, Japán Registration date : 2008. Aug. 13.
| Tárgy: Re: Off Pént. Szept. 12, 2008 1:59 pm | |
| A szalámi is jó. Mi eredetileg kôtojást akartunk ledobni, mert pár nappal azelôtt meg egy banán roncsolódott szét a pinceszinten ^^
Jajj, de brutális vaaaaaaaaaagy xD | |
|
| |
| Tárgy: Re: Off Pént. Szept. 12, 2008 3:38 pm | |
| Brutális? Dehoooooogy.
Amúgy kezdek, mert úgy látom, neked nem jön össze, nem baj? Ha baj, akkor is tök mindegy, mert már írom isXD | |
|
| |
Hasegawa Sayumi Sensei
| Tárgy: Re: Off Pént. Szept. 12, 2008 9:02 pm | |
| Imádlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak! Három napot ültem az elsô sorones nem tudtam összehozni egy tisztességes hozzászólást xD
Á, nem vagy brutkó, neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem, kicsit sem ^^ xD | |
|
| |
| Tárgy: Re: Off Szomb. Szept. 13, 2008 5:52 pm | |
| Imádsz? Ki nem?XDXD
3 napja? Úgy tűnik, elveszítettem az időérzékemet, vagy mi a fenémet.
Nem hát... Én egy földre szállt angyal vagyokxd | |
|
| |
Hasegawa Sayumi Sensei
| Tárgy: Re: Off Vas. Szept. 14, 2008 12:56 pm | |
| Na jó, ezt visszavonom xD
Volt valaha? Mármint idôérzéked. ^^
Jaja, perszepersze, akkor én meg egy istenség. Én vagyok a naaaaaagy Mizumi! (mizu=víz, mi=sayuMI xD) Tiszteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelj! Hehe | |
|
| |
| Tárgy: Re: Off Vas. Szept. 14, 2008 4:18 pm | |
| Na jó, vond csak vissza! Nem érdekel... Ó csak ő imádna! De hát felém se néz...
Most, hogy mondod, nem hiszem...
Tisztelni? Nem érdemled meg, hitvány söpredék! Én a hatalmas Ozirisz vagyok, az alvilág ura! De hívhatsz Hádésznak és Plutonak is. Asszem a rómaiaknál Pluto volt az alvilág istene...
Hehe, ennek nem tudtam ellenállniXD | |
|
| |
Hasegawa Sayumi Sensei
| Tárgy: Re: Off Vas. Szept. 14, 2008 9:00 pm | |
| *Nem ám, nem néz felé, a körmét bámulja és azt próbálja kideríteni, hogy körömreszelô nélkül hogyan szedje ki alóla a koszt. Ezerszer érdekesebb, mint egy Iwakus xD* De képzeld csak el, diák x tanár xDDDDDDDDD ~Még jó, hogy nem tudja, ki a diákkarim xD~ Ez muszály volt. Na ugye Phö, mit érdekel engem az alvilág. Betöröm itt a padlót, akkor beesik neked a tetôd és soooooooook vizet uszítok bele. Ergo: Ozírisz, Hádesz, Plut kaputt | |
|
| |
| Tárgy: Re: Off Hétf. Szept. 15, 2008 7:43 am | |
| | |
|
| |
Hasegawa Sayumi Sensei
| Tárgy: Re: Off Hétf. Szept. 15, 2008 3:13 pm | |
| De kaputt vagy, mert én sooooooookkal erôsebb istenség vagyok nálad Amúgy tessek írni! Emm...A francba! Tönkreteszed a nem tudom mirôl alkotott képem xD Ahaaa, reggel hat óra 43-kor megkérdezni, az szép Amúgy gratula És nem bámulom én az öcséd, nekem már van kiválasztottam <3 A gond az, hogy egy évfolyammal fölém jár és azt sem tudja, hogy létezek, max, ha észrevenné, hogy folyamatosan bámulom, mint egy megszállott...Erre meg az osztálytársim azt mondják, hogy az egyik osztálytársamba zúgtam bele xDDDD Hülyegyerekek. | |
|
| |
| Tárgy: Re: Off Hétf. Szept. 15, 2008 3:31 pm | |
| Nem reggel kérdezte meg, hanem este iwiwen, de csak reggel néztem meg az üzeneteimetXD
Egyébként meg nincs is olyan sten, hogy Mizumi:D Ja és próbálok írni, de nem jut eszembe semmi... Szóval ötleteketXD | |
|
| |
Hasegawa Sayumi Sensei
| Tárgy: Re: Off Hétf. Szept. 15, 2008 5:34 pm | |
| Dehogy nincsen, most láttad, ahogyan megszületik ^^
Ti iwiwen rendezitek az ilyenekiet? Ejj, de gáz ^^ Mondjuk itt sem jobb a helyzet, itt SMS-en szokták megtárgyalni, vagy SVZ-en, vagy ICQ-n, mondjuk az idôközben kiment a divatvól xD
Mondd azt, hogy hú, baromira attraktívnak tartod Sayut, meg, hogy kreatív a krumplidöfködôs módszere (komolyan komolyítani kell a karimon...^.^" ), hooooogy visszagondolmondjuk a saját otthonára, vagy belepillantást a magánéletbe, azért nagyon odavagyok xD | |
|
| |
| Tárgy: Re: Off Csüt. Szept. 18, 2008 2:25 pm | |
| jó, tegyük fel, hogy megszületett. De én már rendeltem számára koporsót isXD
Nem tök mindegy, hogy hogy mondom el neki? Azért iwiwen, mert sokáig nem találkoztunk, viszont minnél előbb el akartam neki mondani...
Oké, kössz a tanácsot, igazából nekem csak a krumpligyilkolás jött be igazán, mivel a karimnak nincs magánélete. Engedd meg, hogy Hermione szavait használjam: ő egy teáskanál érzelmi színtjén állXD | |
|
| |
Hasegawa Sayumi Sensei
| Tárgy: Re: Off Csüt. Szept. 18, 2008 7:00 pm | |
| Piha, engem még egy isten sem tud kinyírni. Csak Yagami Raito ^^
NEM MINDEGY! Egyáltalán nem mindegy! Idióta fjanakó minden fiú, de komolyan D: A végén még SMS-ben fogod megkérni a csaj kezét...Figyus, nincs kedved hozzám jönni feleségül? NUku romantika, tcöhh....Érzéketlen krapek.
Na, szerintem nem csak a kari a teáskanál xD | |
|
| |
Arisa Kaminaga Elsőéves Etai (C)
Hozzászólások száma : 50 Age : 31 Tartózkodási hely : Nárcisz-háló Registration date : 2008. Mar. 14.
| Tárgy: Re: Off Szomb. Okt. 11, 2008 3:21 pm | |
| Kicsit elhanyagoltam a hőn imádott taiki-met, de most majd aktívkodok egy kicsit. Csak lenne ihletem egy jó hosszú hsz-hez. xD | |
|
| |
Odette Helsingor Elsőéves Etai (C)
Hozzászólások száma : 28 Registration date : 2008. Jul. 08.
| Tárgy: Re: Off Csüt. Okt. 16, 2008 5:01 pm | |
| Akinek esetleg lenne kedve egy időnkívüli játékhoz, az írjon ide. | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Off Szomb. Okt. 25, 2008 2:43 pm | |
| Heló!
Mikor kezdődik az élet? unatkozok, szóval, ha valakinek van kedve játszani, az írjon:P:D
pá |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Off Szomb. Okt. 25, 2008 8:30 pm | |
| Hali! Am ez az oldal tök jó lenne... de sosincs fönt senki...nem kéne embereket hívni meg kicsit többet lenni fent? Bár én nem szólok bele... |
|
| |
Nakamura Kumiko Szakvezető
Hozzászólások száma : 157 Age : 39 Tartózkodási hely : Taiki Mágusképző Registration date : 2008. Jan. 13.
| Tárgy: Re: Off Vas. Okt. 26, 2008 2:46 pm | |
| Hello! Köszi szépen! Igen, sajnos nincs fönt senki. Sajnos ott a gond,hogy a vezetőség is alig ér rá! | |
|
| |
Nakamura Ayumi Elsőéves Waizu (C)
Hozzászólások száma : 79 Age : 29 Tartózkodási hely : Itt,ott, amott Registration date : 2008. Jul. 08.
| Tárgy: Re: Off Vas. Okt. 26, 2008 3:07 pm | |
| Sziasztok két új szaktárs! Majd reméljük nyáron Kumiko néni. Akkorra várható változás? | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Off Vas. Okt. 26, 2008 3:13 pm | |
| Hy Nakamura! Pedig jó oldal lenne...igazán lehetnének többen fent
A hozzászólást Andrew Corvin összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Okt. 26, 2008 3:33 pm-kor. |
|
| |
Nakamura Kumiko Szakvezető
Hozzászólások száma : 157 Age : 39 Tartózkodási hely : Taiki Mágusképző Registration date : 2008. Jan. 13.
| Tárgy: Re: Off Vas. Okt. 26, 2008 3:16 pm | |
| Igen, majd nyáron. Most tudtam meg,hogy a cwi megszűnt... hm... akkor megyünk vissza az uw-re, majd este feltöltöm az új oldalt. Ja és pls ne írj zölddel, mert Lillyan harap érte... | |
|
| |
Nakamura Ayumi Elsőéves Waizu (C)
Hozzászólások száma : 79 Age : 29 Tartózkodási hely : Itt,ott, amott Registration date : 2008. Jul. 08.
| Tárgy: Re: Off Vas. Okt. 26, 2008 3:29 pm | |
| És lesz új oldalunk? Andrew, vagy Corvin??? Szóval kinek köszöntél Nakamurával? | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Off | |
| |
|
| |
| Off | |
|